כתבו עלינו
הארץ-קבלו אותם - הארטיקים החדשים ששווה להכיר
אישוניי המכווצים משעות ארוכות של אור ניאון מסמא התרחבו באחת כשקלטתי סדרת ארטיקים חדשה של נסטלה. זה מה שנקרא בשפה המקצועית “שוק האימפולס”, וגם במקרה הזה, האימפולס עשה את פעולתו.
מאקו - מבחן הטעימה

חברי “חדשות האוכל של ישראל” ממשיכים עם מבחני הטעימות לכבוד החופש הגדול, והפעם נכנסו תחת לשונם החדה של ילדי ישראל מבחר שלגונים חדשים. למרות שהיינו בטוחים שהילדים יילכו כעיוורים אחרי ריכוזי הסוכר וצבעי המאכל, התוצאה הסופית הפתיעה את כולם. כן, אפילו את הילדים עצמם
מאקו - ארטיק אוראו: טעים יותר מהמוצר המקורי

ברוח השמועות על גסיסתו של החורף הישראלי, גל גלידות וארטיקים שווים שטף את ישראל באופן רשמי, ביניהם שלגון אוראו, שהוא כנראה המוצר הנלווה הכי שווה שיצא לאוראו מאז העוגייה עצמה, אם לא יותר |
ישראל היום - איזה גלידה שברה את השוק ?

אילו גלידות מצפות לנו השנה? ומה הגלידה הנמכרת ביותר? • מנכ”ל נסטלה: “זו הייתה שנה מעולה לתחום הגלידות בישראל”
ותודה לגומיגם: עלייה בצריכת הגלידה ב-2018 - ynet

לא מפחדים מסוכר ושומן: ענף הגלידות צמח פי 3 משוק המזון, גומיגם נסק בזכות השיר ואחד מלהיטי 2018 היה “כריך” אוריאו, שיחד עם קוקילידה מסמן את ההתחזקות של “הקסטה” על חשבון השלגונים. ומה ב-2019? בין היתר – יבוא רשמי של גלידת טובלרון
וואלה!אוכל - טעמנו את הגלידות החדשות לקיץ

הקיץ רשמית כאן, ונסטלה השיקו מגוון גלידות חדשות ומעניינות
גלידות נסטלה מתחילה למכור ישירות לצרכן

נסטלה מצטרפת ליצרניות מרכזיות שהגיבו לתנאי השוק המשתנים בעקבות משבר הקורונה
וואלה! נסטלה מציגה חידושים לקראת עונת הגלידות

גלידות נסטלה משיקה את הגלידות החדשות לקיץ 2022 עם חדשנות המתמקדת במוצרים לצריכה אישית המשרתים את התחזקות מגמה זו בשוק הגלידה
ynet - הבהלה לגלידת פיסטוק: איך נחטפו רבע מיליון יחידות שלגון בשבועיים

מה הסיפור של גלידת הפיסטוק שכולם מדברים עליה?
מאקו- והרי החדשות: הצלחנו להשיג קראנץ' פיסטוק

קראנץ’ פיסטוק-שוקולד לבן עורר הייפ כמו ששום שלגון אחר לא הצליח לעורר פה בזמן האחרון
וואלה! שחיתות משתלמת: הגלידות החדשות שלא תצליחו להגיד להן "לא"!
